Lijd jij ook onder verbale, fysieke en psychische agressie van je buren, of iemand uit je buurt? Zonder reden? Dan sta je er waarschijnlijk alleen voor, want politie, buurtbemiddeling en gemeente kunnen niets voor je doen. Eenzaam Tegen Agressie kijkt niet weg en wil samen met jou een vuist maken tegen agressie in de buurt.

Eenzaam Tegen Agressie wil graag in contact komen met inwoners van de gemeente Midden-Groningen, die lijden onder de verbale, fysieke en psychische agressie van iemand in hun buurt. Zomaar agressie, zonder dat daar een conflict of een meningsverschil aan vooraf ging. Agressie dus, die je niet kunt oplossen.

ETA wil graag samen optrekken met inwoners, waarvoor politie, buurtbemiddeling en gemeente niets kan doen. De meeste slachtoffers praten er liever niet over, maar het probleem is groot: 4 van de 5 redenen om te verhuizen heeft te maken met barbaarse buren.

Wij denken dat we samen sterker zijn. We kunnen onze ervaringen met elkaar delen, en nadenken hoe de buurt veiliger en vrolijker kan worden.