Eenzaam Tegen Agressie

Voor inwoners van Midden-Groningen die alleen staan in hun lijden onder verbale, fysieke en psychische agressie van buren.

rubriek

Bemoediging

Bemoediging van C.

Hoe hebben jullie dit zo lang volgehouden?

C.

Bemoediging van E.

Wat vreselijk naar zeg!!

E.

Bemoediging van R.

Wat een doffe ellende! Ik hoop dat het iets gaat uitrichten. Sterkte!

R.

Bemoediging van N.

Jeetje, wat vreselijk heftig zeg!

N.

Bemoediging van E.

Hendrika en Pieter, ik hoop zo dat er een oplossing komt! Heel veel sterkte!

E.

Bemoediging van A.

Heel veel sterkte. Het was volgens mij al niet te doen, maar dit lijkt me echt onhoudbaar. Veel doorzettingsvermogen toegewenst!

A.

Bemoediging van J.

Wat een verhaal, ik wens jullie heel veel sterkte hiermee, en hoop dat er betere tijden voor jullie aanbreken, liefs van ons.

J.

Bemoediging van S.

Mijn hemel wat een ellende moeten jullie doorstaan! Spanningen, angst, onveiligheid en verdriet voor jullie en jullie kinderen! Ik hoop dat men jullie hoort en actie ondernemen

S.

Bemoediging van J.

Wat een verschrikkelijk leven voor jullie. Je kan wel knettergek worden van de hele situatie. Ik hoop dat er voor jullie iets gedaan kan worden, want zo is het geen leven. Heel veel sterkte.

J.

Bemoediging van R.

Lieve Pieter en Hendrika, wat een vreselijk bericht om te lezen. Dit is geen leven. Onvoorstelbaar dat jullie het al zo lang hebben uitgehouden. Ik voel en leef met jullie mee. Dit kan toch niet zo maar gebeuren. Ik wens jullie heel veel kracht en liefde toe en hoop dat de gemeente de nood uit jullie brief oppikt en er concreet mee aan de gang gaat. Veel lief en kracht van de Allerhoogste wens ik jullie.

R.

© 2020 Eenzaam Tegen Agressie

Theme by Anders Noren (aangepast door PR)Omhoog ↑